Fri frakt över S.Kr1500  30 dagars pengarna tillbaka-garanti
Sverige   Logga in    |    Skapa konto         
Valutor:
Kundkorg - (0)  /  
Adidas Löparskor på Nätet i Sverige

Frakt & Retur


Lämna tillbaka

Om du inte är helt nöjd eller om det är en skillnad med din beställning, behåll all dokumentation och förpackning och kontakta oss genast genom att skicka e-post eller på nätet. Vi kommer sedan att förse dig med ytterligare instruktioner. Vi tillåter endast en komplett återbetalning för föremål som har problem som orsakats av oss. Om returpaketet inte innehåller alla tillbehör och delar som den levererats med, kommer kostnaden för tillbehören och delarna att dras av från det totala produktpriset och kan endast garantera en partiell återbetalning.

utbyten

Vid denna tidpunkt kan vi inte behandla utbyten eller ersättningar för internationella order. Om du vill byta ut eller behöva byta ut, måste du returnera originalet tillbaka till oss och placera en ny order för en ersättningsartikel. För hjälp, vänligen klicka här för att kontakta oss. När vi kontaktar oss ger vi dig en Kommersiell Faktura och ytterligare returinstruktioner. Skriv ut dokumentationen som tillhandahålls (Kommersiell faktura och / eller returmärkning). Placera alla artiklar som returneras i ett paket. Fäst den kommersiella fakturan i en plastdokumenthylsa på utsidan av returpaketet. Detta är nödvändigt för att du ska kunna återvända till tullen.

Order Avbeställning:

Avbeställning av order innan beställningen har skickats kommer att medföra avbokningsavgift. Vi behandlar alla beställningar så snabbt som möjligt, så vi kan inte alltid avbryta en order efter det att den har placerats. Avbeställningsförfrågningar efter det att beställningen har skickats behandlas enligt vår Returpolicy.

        Copyright © 2019 www.z-skrot.se. Powered by Adidas Löparskor på Nätet